Pizzeria Avanti din Botoșani anunță că face livrări doar la domiciliu

În această perioadă dificilă când toți stăm acasă, #AvantiPizza îți vine în ajutor livrând direct la tine prânzul sau cina mult dorită.

Începând cu data de 17 martie, Avanti Pizza își continuă activitatea doar pe segmentul de livrare, în intervalul orar 10:30-21:00, dat fiind faptul că activitatea din Uvertura Mall a fost sistată în urma Ședinței Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică. 

În consecință fiind luate măsuri specifice pentru protejarea angajaților și clienților împotriva virusului COVID-19.

Măsurile luate de #AvantiPizza pentru protejarea angajaților și a clienților aferente apariției coronavirusului:

  • Angajații Avanti Pizza care lucrează în bucătărie au fost instruiți ca la fiecare oră să dezinfecteze mesele de lucru, ustensilele și tăvile cu care lucrează.
  • În același timp, se efectuează dezinfectarea mâinilor și se utilizează mănuși speciale de protecție.
  • Șoferii care livrează, au primit kituri mobile pentru dezinfectare, pe care au fost instruiți să le folosească imediat după ce încasează numerar de la clienți.
  • Șoferii au obligația să se spele pe mâini la sosirea de la fiecare comandă și au primit șervețele dezinfectante pe care să le folosească în autoturismul cu care fac livrarea ( dezinfectare volan, maneta de viteze etc.)
  • Vă asigurăm că urmărim cu atenție toate comunicările autorităților competente și vom continua să ne aliniem recomandărilor pentru protecția clienților și angajaților!

Alege acum din meniu pizza, salate, meniu cripsy sau burgeri!

Comandă acum la 0745 383 256, 0740 477 931 sau https://avantipizza.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *