Un tânăr din Botoșani, care a fost bucătar șef în mai multe restaurante renumite, se oferă să facă mâncare, gratuit, pentru bolnavi, în perioada pandemiei de coronavirus

Un tânăr bucătar din Botoșani se oferă să facă mâncare, gratuit, pentru bolnavi, în orice bucătărie de spital sau în cantină. Alexandru Hușman, un tânăr care a acumulat o experiență vastă după ce a lucrat în restaurante din mai multe județe ale țării, vrea să ajute în această perioadă de pandemie și își pune la dispoziție îndeletnicirile culinare.

Urmând exemplul altor colegi și în speranța că și alți colegi îmi vor urma exemplu, ma pun la dispoziția oricărei bucătarii de spital sau cantine care fac de mâncare pentru bolnavi și care au nevoie de personal. Totul cu titlu gratuit”, spune Alexandru.

Fost elev al Liceului cu Program Sportiv Botoșani, Alexandru a studiat Bucătărie internațională la Gastronomía internacional – Inacap. A lucrat ca bucătar șef în mai multe restaurante precum Trattoria di Toto din Hunedoara, Hotel Restaurant Lichterhof din Germania, Fisherman’s Colibita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *