Consiliul Județean Botoșani achiziționează aparatură medicală pentru combaterea COVID-19

Consiliului Județean alocă fonduri pentru dotările necesare în vederea prevenirii și combaterii la nivelul județului Botoșani a infecției cu virusul COVID-19.

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” a înaintat o listă de echipamente necesare a fi achiziționate în regim de urgență pentru secția ATI și Laboratorul Secției de Boli Infecțioase din cadrul unității spitalicești, printre care un analizor Real Time PCR, zece aparate ventilație mecanică, trei congelatoare, trei minicentrifugă, trei apiratoare Vortex.

Valoarea totală a listei de investiții este de 1.950.000 lei, suma urmând a fi asigurată de către Ministerul Sănătății și de către Consiliul Județean Botoșani.

Conducerea Consiliul Județean Botoșani asigură cetățenii județului de maxima implicare în acțiunile de prevenție și combatere a infecției cu noul coronavirus. De asemenea, Consiliul Județean Botoșani își exprimă întreaga recunoștință pentru agenții economici de la nivelul județului care au arătat solidaritate în această perioadă dificilă pe care o traversăm și s-au alăturat eforturilor Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” și ale autorităților locale, prin donațiile făcute în vederea limitării extinderii virusului COVID-19”, se precizează într-un comunicat remis de CJ Botoșani. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *