Firmele din Botoșani, invitate să vorbească despre efectele crizei provocate de epidemia de coronavirus

camera-de-comert-botosaniFirmele din Botoșani pot să transmită Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Botoșani informații despre modul cum le afectează criza generată de epidemia de coronavirus.

Ca urmare a includerii Camerei de Comerț a României în componența Grupului de lucru GLI-ECOROM (pentru evaluarea impactului economic, financiar și bugetar asupra României, generat de efectele epidemiei Covid-19) constituit de Guvernul României, la nivelul camerelor de comerț județene s-a solicitat realizarea unei analize a riscurilor și vulnerabilităților cu care se confruntă mediul de afaceri în această perioadă.

CCIA face un apel către mediul de afaceri din Botoșani de a trimite pe mail la secretariat@cciabt.ro o sinteză a problemelor cu care se confruntă  firmele în această perioadă, indiferent de domeniul în care își desfășoară activitatea, pentru a putea înainta Guvernului României o listă de propuneri concrete care ar putea veni în sprijinul firmelor.

Camera de Comerț Botoșani anunță că este în măsură să pună la dispoziție gratuit servicii de consiliere juridică, la sediul CCIA Botoșani din str. Dragoș Vodă nr. 13, respectând condițiile stricte impuse de declararea stării de urgență privind întâlnirile directe. Din acest motiv, CCIA cere ca întrebările să fie trimise prin e-mail, iar programarea unei întâlniri pe teme legislative să fie solicitată la tel 0331711039.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com