Decizie radicală! Se închid hotelurie, restaurantele și barurile, din cauza coronavirusului

restaurant din Botosani- stiriRestaurantele, hotelurile, barurile și cafenelele se închid, începând e miercuri, ca urmare a epidemiei de coronavirus, a anunțat, marți seară, într-o conferință de presă, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Acesta susține că se suspendă activitatea de servire şi consum de produse alimentare şi produse alcoolice şi nealcoolice la restaurante, cafenele şi hoteluri, arătând că „este permisă organizarea acestor unităţi pentru comercializarea produselor care nu presupun rămânerea clienţilor în interiorul unităţii”.

De asemenea, vor fi închise sălile de fitness și saloanele de înfrumusețare. „Se suspendă toate activităţile culturale, ştiinţifice, religoase, sportive, balneare, de îngrijire personală, realizate în spaţii închise”, a spus ministrul Vela.

Se interzice, de asemenea, desfăşurarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100  de persoane în spaţii deschise. În cazul evenimentelor care reunesc sub 100 de persoane, distanţa între participanţi trebuie să fie de cel puțin un metru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *