Autoritățile din județul Botoșani au suplimentat spațiile de carantină cu încă o locație

Membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Botoșani s-au întrunit, marți. pentru a decide noi măsuri privind coronavirus.

Astfel, a fost actualizat “Planul de măsuri de protecție, obligații și restricții ce trebuie respectate de către populație în contextul transmiterii virusului COVID-19 cu prevederile Decretului Prezidențial privind instituirea stării de urgență începând cu data de 16 martie.

Totodată, s-a prezentat ordinul privind nominalizarea Institutului Național de Sănătate Publică ca autoritate responsabilă pentru monitorizarea, testarea și raportarea integrată a situațiilor generate de coronavirusul SARS-CoV-2, ordinul privind stabilirea unor măsuri pentru folosirea în cadrul sistemului sanitar al elevilor, studenților și medicilor rezidenți în contextul răspândirii infecțiilor cu coronavirusul SARS-CoV-2 și ordinul privind coordonarea și conducerea, la nivel national, a acțiunilor de prevenire și gestionare a situațiilor de urgență determinate de manifestarea noului coronavirus SARS-Cov-V-2.

De asemenea, a fost aprobată suplimentarea spațiilor de carantină cu încă o locație cu 18 locuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *