Străinii de la FC Botoşani vor să meargă la familiile lor: conducerea aşteaptă decizia UEFA

Marius Croitoru (39 de ani) a declarat în exclusivitate la Telekom Sport că unii dintre jucătorii străini de la FC Botoşani, care nu au familiile alături de ei în România, vor să plece la familiile lor cu orice risc. Conducerea clubului aşteaptă decizia UEFA pentru a hotârî ce vor face mai departe.

Coronavirusul i-a speriat pe fotbaliştii străini de la FC Botoşani. Virusul COVID-19 s-a răspândit în toată lumea, după ce a pornit din China, iar străinii de la FC Botoşani vor să plece din România pentru a fi alături de familiile greu încercate. UEFA urmează să organizeze o teleconferinţă prin care să hotărască ce se va întâmpla cu fotbalul în următoarele luni, iar tocmai după aceea vor decide şi cei de la FC Botoşani dacă le dau drumul fotbaliştilor.

“Am hotărât să luăm şi noi o hotărâre după ce se va hotărî marţi. Acea teleconferinţă cu toate federaţiile. Sunt foarte mulţi cu familiile aici şi au hotărât să rămână pe loc, iar cei care nu au familiile, patru-cinci jucpători, care vor să plece cu orice risc.  Le-am explicat ce presupune plecarea lor peste  hotare. Există posibilitatea ca jucătorii care se juc în zonele roşii să nu se mai poată întoarce, iar atunci când o vor face să stea şi 14 zile în carantină”, a spus antrenorul formaţiei moldovene.

Croitoru a vorbit şi despre ce scenariu ar fi mai convenabil pentru terminarea Ligii 1, în cazul în care va decide să nu se mai joace fotbal deloc în următoarele luni: “Noi, din partea superioară, în afară de cei care au o dorinţă enormă de a juca în cupele europene, suntem puţin mai aşezaţi, dar cei de la retrofgradare privesc lucrurile altfel.

Ţinând cont de logica 26 de etape tur-retur, mi se pare o idee ok. E o logică pentru că s-au jucat tur-retur 26 de etape, cu 14 echipe,. Sunt de acord doar din acest punct de evdere, mă pun în locul echipelor care-s la retrogardare şi fiecare şi-a făcut calculele ei”
, a spus Marius Croitoru.

Sursa: telekomsport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com