Conducerea Spitalului Județean, un nou apel: Vă rugăm să vă prezentați la consultația programată în Ambulatorul de specialitate doar dacă este strict necesar

spitalul judetean de urgenta mavromati , stiri, botosaniPacientii programati pentru consultatii in Ambulatorul de specialitate sunt rugati sa se prezinte la spital cu maxim 30 minute inaintea orei stabilite pentru consultatie, anunță conducerea Spitalului Județean.

Pacientii cu simptomatologie respiratorie ( febra, tuse ,durere in gat, dificultati in respiratie) vor apela telefonic medicul de familie .

Evitati deplasarile si expunerile nejustificate . Va rugam sa va prezentati la consultatia programata in Ambulatorul de specialitate doar daca este strict necesar . Imediat dupa intrarea in holul spitalului va rugam sa va dezinfectati mainile cu solutie hidroalcoolica la punctele de dezinfectie montate in holul de acces. In incinta Ambulatorului de specialitate va rugam sa pastrati distanta de minim 1,5-2 m fata de ceilalti pacienti . Daca ati avut contact apropiat cu un caz confirmat sau posibil de COVID 19 sau daca ati avut istoric de calatorie internationala in ultimile 14 zile fara simptomatologie nu parasiti domiciliul si anuntati medicul de familie. Evitati spatiile aglomerate. Daca nu aveti urgente majore va rugam sa nu parasiti domiciliul. Nu fortati internarea pentru motive minore de  sanatate. Adresati-va medicului de familie si Centrelor de permanenta”, se precizează într-un comunicat al Spitalului Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *