Procedurile de vânzare a celui mai mare hotel din Botoșani, suspendate din cauza COVID- 19

Procedurile de vânzare a celui mai mare hotel din Botoșani, Hotel Rapsodia, au fost suspendate din cauza virusului COVID- 19. Lichidatorii societății comerciale Turism Moldova SA, BDO Business Restructuring SPRL și Casa de Insolvență Rava SPRL au anunțat că suspendă ședințele de negociere pentru vânzarea activelor care au aparținut firmei respective.

Măsura a fost luată „raportat la condiţiile epidemiologice şi la restricţiile instituite la nivelul tuturor instituţiilor, având în vedere comunicatele publicate pe site-urile instanţelor de judecată, precum şi Hotărârea CSM nr. 191/10.03.2020, în vederea protejarii sănătaţii angajaţilor şi colaboratorilor săi şi a familiilor acestora”.

Lichidatorii anunțaseră că licitațiile pentru vânzarea hotelului din Botoșani ar urma să aibă loc pe 20 martie 2020, 27 martie 2020 și 3 aprilie 2020, ora 11:00, însă acestea au fost anulate, „urmând să aiba loc la o data ulterioară care să permită ţinerea acestora în condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *