Cristian Achiței a primit rezultatele testării privind infectarea cu coronavirus: Prima dată în viață când mă bucur de ceva „negativ”

Deputatul PNL Cristian Achiței a fost testat privind infectarea cu coronavirus, alături de toți parlamentarii care au participat, sâmbătă, la votul de învestire a Guvernului Ludovic Orban.

Prima dată în viață când mă bucur de ceva ”negativ”.  Rezultatul este NEGATIV, deci nu sunt infectat cu virusul COVID 19. Țin să le mulțumesc, în primul rând, tuturor celor care m-au contactat în această perioadă, interesându-se de rezultatele testării. În același timp, simt nevoia să vă transmit tuturor, cu maximă sinceritate, că perioada de așteptare a rezultatului pentru o asemenea testare este una dintre cele mai neplăcute experiențe pe care o poți trăi ca individ, oricât de bună ar fi starea ta generală de sănătate și oricât de mult știi că te-ai protejat de orice posibilă sursă de infectare”, a spus Achiței.

Parlamentarul a transmis un îndemn către populație să respecte cu strictețe toate normele de igienă și recomandările de izolare transmise de autoritățile centrale și locale.

Slavă Domnului, la Botoșani nu am înregistrat încă nici un caz de infectare cu coronavirus. Putem să menținem această situație dătătoare de speranță dacă suntem cu toții conștienți de importanța respectării constrângerilor la care suntem supuși față de ritmul obișnuit al vieții noastre, cel de dinainte de coronavirus. Fiți optimiști! Vom depăși împreună și această perioadă dificilă!”, a spus Cristian Achiței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *