Parlamentarul Costel Lupașcu, testat pentru COVID-19 după ce a fost în apropierea senatorului infectat cu coronavirus, Vergil Chițac. „Rezultatul testării mele…”

Parlamentarul botoșănean al PSD, Costel Lupașcu, cel care a fost într-o deplasare alături de senatorul liberal Vergil Chițac, diagnosticat cu Coronavirus, a fost și el testat. Rezultatul în cazul lui Lupașcu a ieșit negativ.

Rezultatul testării mele pentru Coronavirus COVID – 19 este NEGATIV. Pe această cale vreau să vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și pentru susținere și totodată să vă asigur că nici o persoană din cele cu care am interacționat NU are cu ce să fie afectată. Provin din sistemul de sănătate și sunt o persoană responsabilă, de aceea cred că a fost nevoie să fac aceste precizări”, a spus Lupașcu.

El a făcut o serie de recomandări pentru populație în această perioadă.

Vă rog să aveți încredere în autoritățile statului și să respectați toate măsurile preventive dispuse. Totodată transmit respectul meu către medici, asistenți, polițiști, jandarmi, pompieri și toți cei implicați în mod direct în combaterea acestei pandemii. Vă doresc multă sănătate tuturor! Și vă rog să nu uitați în aceste zile că măsurile de igienă și limitarea deplasărilor în spații publice sunt cele mai eficiente metode pentru prevenirea răspândirii epidemiei. Evitați să ieșiți din propria locuință dacă nu este absolut necesar. Dacă situația o impune, încercați să mențineți o distanță de cel puțin 2 metri față de celelalte persoane”, a spus parlamentarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *