Oferă luciu și vitalitate părului tău

Părul sănătos și frumos este o adevărată bogăție pentru orice persoană de gen feminin. O doamnă respectabilă atrage atenție deosebită podoabei capilare, îngrijindu-l și aranjându-l în cele mai frumoase moduri.

Pentru ca acesta să arate splendid în diverse momente, indiferent de timpul de afară și condițiile climaterice, este recomandată aplicarea unor produse speciale de îngrijire. Cu toții știm că șampon și balsamul de păr sunt cele mai importante. Totuși, un mare plus este aplicarea unui spray pentru păr, care are numeroase beneficii asupra firelor rebele. 

Diversitatea spray-urilor este foarte variantă. Acesta pot fi alese în funcție compoziție, volum, textură, miros și acțiune asupra părului. De regulă, spray-ul se aplică după spălarea părului, pentru a facilita descurcarea, uscarea și aranjarea acestuia.

Specialiștii recomandă ca ingredientele active din componența unor astfel de produse să fie de origine vegetală și naturală. Consistența trebuie să fie ușoară, pentru a nu împovăra firele. Un aspect important este protecția termo, atunci când părul este uscat și coafat cu aparate specializate. Spray-ul protejează și de factorii negativi și radicalii liberi: vântul puternic, ploi, ninsori, temperaturi scăzute sau chiar razele puternice ale soarelui. Toate acestea distrug structura din interior, lăsând firele lipsite de viață și strălucire.

La fel ca și pielea, părul are nevoie de hidratare și hrănire intensivă. Utilizând șamponul și balsamul oferim îngrijire, dar nu deplină. Specialiștii recomandă utilizarea unui spray de protecție, iar mai apoi un ser sau ulei.

Spre deosebire de ceară sau pastă de păr, spray-ul are o textură ușoară, și nu încarcă firele. Mai mult decât atât, are proprietatea de a absorbi excesul de sebum, astfel părul rămâne perfect chiar și după o perioadă de timp mai îndelungată. Cu ajutorul unui spray de păr, părul are o formă naturală și aerisită.

Pe lângă aspectul lucios și mătăsos, spray-ul contribuie la păstrarea aranjării până la 3 zile. Pentru un volum deosebit este binevenită utilizarea unei perii brushing. 

Sprayul oferă nivelul optim de umiditate părului, pentru a fi hidratat. Există mai multe tipuri de spray-uri. Acestea pot fi pentru pieptănare ușoară, care au o textură ușoară, pe bază de apă și trebuie aplicate după fiecare spălare. Spray-urile pentru îngrijire sunt mai complexe ca textură, au ingrediente hrănitoare, uleiuri și diverse substanțe emoliente. Un alt factor important este faptul că nu afectează foliculii de păr și sunt antibacteriene. 

Spray-ul este un produs pentru prevenirea sănătății părului, iată de ce este recomandat în utilizare după fiecare șamponare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *