Liderul PSD, Doina Federovici: Cu toții trebuie să facem totul ca regulile impuse de autorități să fie respectate

Liderul social- democrat din Botoșani, senatorul Doina Federovici, a lansat, luni, un apel către populația județului Botoșani să respecte toate regulile impuse de autorități pe timpul stării de urgență. 

Federovici susține că „trebuie să avem încredere în autorități, să ne comportăm responsabil și să nu intrăm în panică”.

Iată mesajul integral transmis de președintele PSD Botoșani:

Începând de astăzi, în România va fi decretată starea de urgență! Fără să minimalizez gravitatea situației în care ne aflăm datorită extinderii epidemiei cu virusul Covid-19, vreau să fac un apel la solidaritate și înțelegere. Trebuie cu toții să facem totul pentru ca regulile impuse de autorități să fie respectate, pentru a ne proteja atât pe noi, pe familiile noastre, dar și pe ceilalți români. Dincolo de simpatiile sau antipatiile politice, mesajul trebuie să fie unul singur: de unitate.
Starea de urgență anunțată de președintele Iohannis nu trebuie să creeze panică. Este doar o măsură care permite autorităților să ia măsuri mai rapide, fără ca aceasta să însemne o agravare a situației din România.
Trebuie să avem încredere în autorități, să ne comportăm responsabil și să nu intrăm în panică. În astfel de momente, panica și dezinformarea sunt cel mai mare dușman.
Vă îndemn să vă informați doar din surse oficiale și să rămâneți calmi!
Și nu uitați dacă vă pot ajuta cu ceva va rog să nu ezitați sa-mi cereți sprijinul.
Fie ca Dumnezeu să ne ajute pe noi și pe semenii noștri să depășim cu bine aceste momente dificile! Totul va fi bine! Multă sănătate tuturor!!!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com