Optimism pe rețelele sociale adus de niște copii din Botoșani

Mai mulți copii și tineri din Botoșani au găsit o metodă inedită de a-i face pe oameni să fie mai optimiști în aceste zile în care sunt încercați de situația tensionată determinată de coronavirus.

Este vorba despre copiii de la ziarul Buzz care, împreună cu tinerii de la centrul de voluntariat B.O.M.D (Botoșani, Orașul Meu Drag), au realizat pe parcursul întregii zile desene viu colorate reprezentând curcubee.

Aceste includ, în majoritate, și htagurile stamacasa sau responsabilitate. Ei fac un apel la oameni să fie responsabili să rămână acasă pentru a nu răspândi și mai mult virusul.

Totodată, ei îi îndeamnă să gândească pozitiv pentru că totul va fi bine. Aceasta pare și deviza lor care apare pe majoritatea desenelor. 

 “A fost o zi cu multă culoare pentru copiii de la Buzz și pentru tinerii de la centrul de voluntariat B.O.M.D. Toți s-au preocupat să deseneze cât mai frumos și mai ingenios curcubee pentru că acesta este cel mai pur simbol al optimismului. Ne bucurăm că și alți oameni au urmat exemplul și au postat astfel de imagini. Trebuie să fim optimiști și să ne păstrăm credința că totul va fi bine”, a spus Ioana Crăiniciuc, secretar general de redacție adjunct la ziarul Buzz și director executiv adj, responsabil de coordonarea activității. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *