Avem cu ce ne mândri! O tânără din Botoșani a obținut argintul la Campionatul Balcanic de Marș în plină criză de Covid 19!

O olteancă și o tânără din Botoșani au obținut argintul la Campionatul Balcanic de Marș, care a avut loc în Ucraina. Botoșăneanca Delia Elena Loghin și olteanca Diana Lătărețu s-au remarcat la intrecerea de 10 kilometri a junioarelor de la Ivano-Frankivsk.

Două tinere din Botoșani vor participa la Campionatele Balcanice de marș din Ucraina. România va fi reprezentată de 12 atleţi la Campionatele Balcanice de marș, iar printre aceștia se numără și Delia Elena Loghin și Vasilica Clicinschi, ambele de la LPS Botoșani.

Avand in vedere situatia curenta cu epidemia de coronavirus si masurile globale luate pentru a limita raspandirea virusului, dorim sa va asiguram ca organizatorii au avut o serie de consultari cu autoritatile ucrainene si cu consiliul local din Ivano-Frankovsk. S-a ajuns la concluzia ca nu sunt motive pentru masuri extraordinare. Toate masurile de precautie au fost luate pentru a minimaliza riscul de infectie, astfel ca evenimentul s-a desfasurat conform planificarii, pe 14 martie”, se arată într-un comunicat al Asociatiei Balcanice de Atletism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *