Ajutor pentru bătrânii și persoanele vulnerabile din Botoșani, care nu pot ieși să-și ia medicamente sau alte produse. Un voluntar cu mănuși și mască lasă coletul la ușă

Bătrânii sau persoanele vulnerabile din Botoșani, care nu pot ieși din casă pentru a-și cumpăra medicamentele ori alte produse de care au nevoie, pot primi pachetele livrate direct la ușă.

TU STAI ÎN CASA, NOI VENIM LA TINE. Dacă în această perioadă aveti nevoie de ajutor, livram bătrânilor si persoanelor vulnerabile, in mod voluntar, produsele si medicamentele de care au nevoie! Dacă ai nevoie de anumite cumpărături contacteaza-ne la unul din numerele: Serviciu disponibil începând cu data de 16.03.2020 ora 8:00: 0759362916/ 0757369356/ 0787413769/  0754010583. Va rugam sa apelați doar dacă într-adevăr aveti nevoie de ajutor.  Pentru Dorohoi puteți apela la :40762225673/ +40757139794. Pentru ORĂȘENI DEAL puteți apela: 0787316220. Serviciul este disponibil in judetul Botosani”, anunță Asociația Grup Civic Botoșani.

Dacă sunt asistenți medicali care nu au un loc de munca și vor sa se alăture echipei  vor fi primiti cu bratele deschise. Asociatia GRUP CIVIC Botosani decontează motorina tuturor celor care vor fi voluntari în săptămânile care urmează.


Toate livrarile făcute sunt gratuite. Beneficiarii plătesc doar costul produselor.

La realizarea comenzii telefonice se oferă mai multe variante beneficiarului.

1️⃣ Noi transmitem costul produselor si il sunam cu 10 minute inainte de a ajunge la usa. Voluntarul (purtand manusi si masca) cand ajunge suna la usa lasa coletul, beneficiarul fiind in prealabil instruit sa astepte 2-3 minute inainte sa preia coletul după care voluntarul preia banii pe care îi sigileaza intr-o punga .

2️⃣ Pentru mai multă încredere, exista si posibilitatea ca noi lăsăm coletul la usa, după câteva minute beneficiarul sa preia coletul si sa verifice produsele, după care sa lase plata la usa.

3️⃣ Este indicat ca banii sa fie introduși intr-o punga închisă ermetic pentru a reduce riscul de contaminare”, susțin membrii asociației.

One thought on “Ajutor pentru bătrânii și persoanele vulnerabile din Botoșani, care nu pot ieși să-și ia medicamente sau alte produse. Un voluntar cu mănuși și mască lasă coletul la ușă

  1. Initiativa laudabila si binevenita. Felicitari! Eu si sotia suntem in varsta, ambii cu probleme cronice, operat la inima si colon cu cancer, ne este frica sa iesim afara dupa cumparaturi. Abia astept sa incepeti modul de distributie sa vad cum sa procedez. Va doresc succes! M.M. Botosani, Calea Nationala nr. 65, sc B, ertj 4 ap 1o, cu lift, intrarea prin fata intre mag. Policolor si Casa Pariurilor. Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *