Deputatul Mihaela Huncă: În mod responsabil nu am votat guvernul Orban

Deputat Mihaela Huncă, coordonator organizaţia judeţeană Pro România Botoşani, susține că „în mod responsabil” nu a votat, sâmbătă, guvernul Orban, ”pentru ca acest guvern este o bătaie de joc la adresa românilor”.

În mod responsabil nu am fost la Parlament, chiar şi pentru a nu mai consuma inutil teste de depistare a noului coronavirus, măşti de protecţie şi mănuşi. Pro România nu intră în circul iresponsabil creat în mod deliberat de liberali cu susţinerea PSD-ului”, a transmis Huncă prin intermediul unui comunicat de presă.

Coordonatorul Pro România Botoşani, Mihaela Huncă, s-a arătat deranjat de „circul făcut de liberali”.

Nu puteam vota un prim ministru şi un partid care prin acţiunile lor chiar atentează la viaţa românilor. PNL este partidul în care un senator care ar trebui să aibă dosar penal, după ce în mod criminal, nu s-a autoizolat, deşi avea suspiciuni de infectare, contaminând deja alţi apropiaţi nevinovaţi. A urmat apoi, iresponsabilitatea lui Ludovic Orban şi a apropiaţilor lui care a făcut posibilă irosirea a sute de kit uri de testare pentru corona virus, în condiţiile în care este aşa mare nevoie de ele pentru români. Dacă joi aveam pe cine vota, şi Câţu nu dădea bir cu fugiţii la ordinul lui Orban şi al preşedintelui Iohannis, nu se mai ajungea aici. Cum să votezi un prim ministru care în mod voit îi expune pe cei din jur la posibila infectare cu corona virus. Cum să ai încredere într-un prim ministru care se izolează cu surle şi trâmbiţe la o vilă de protocol de ochii lumii, în timp ce acoliţii lui, chiar dacă sunt infectaţi, nu merg la spital cu izoleta, ci cu maşini de lux, expunându-i pe toţi din jur. Din păcate, suntem acum pe cont propriu, pentru că de la guvern nu mai aşteptăm nimic bun.  Protejati-vă pe dumneavoastră şi pe cei dragi şi să ascultăm sfatul celor care în mod total dezinteresat se luptă eroic în linia întâi pentru protejarea sănătăţii tuturor românilor, a încheiat deputatul botoşănean!

2 thoughts on “Deputatul Mihaela Huncă: În mod responsabil nu am votat guvernul Orban

  1. Frumos, asa este! Ma mir cum de PSD a votat asemenea guvern! Sa le fie rusine pentru ca pe zi ce trece dezamageste electoratul care a votat cu ei. La PSD nu mai merg oamenii, se aduna acelasi grup pupatori de usi si clante si se intorc pentru ca usile sunt inchise. Felicitari PSD !

  2. Si eu cred ca, in general,PSD-ului ar trebui sa-i fie rusine (asa rezulta din postare ta , Rosule!). Am spus „in general” pentru ca de data asta a trecut peste interesele politice de grup si a preferat o solutie pentru tara.Orice guvern este mai bun decat nimic , orice guvern este mai bun decat guvernul Dancila.Subscriu, felicitari PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *