Doi indivizi au furat telefonul mobil al unui copil de 13 ani. Jaful a avut loc pe o stradă din municipiul Botoșani

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au identificat doi tineri de 19 ani, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că la data de 10.03.2020, aceştia, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Botoşani, au sustras un telefon mobil din posesia unui minor de 13 ani, prejudiciul cauzat fiind estimat la suma de 950 de lei.

Cu ocazia audierii, bunul sustras a fost predat organelor de poliţie, urmând să fie restituit persoanei vătămate.

  În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

 

One thought on “Doi indivizi au furat telefonul mobil al unui copil de 13 ani. Jaful a avut loc pe o stradă din municipiul Botoșani

  1. Buna ziua,
    Sunt tatăl copilului de 11 ani și pe aceasta cale vreau să mulțumesc Biroului de Investigații Criminale, patrulelor de jandarmi și echipajelor de poliiție care au efectuat cercetările în acest caz. S-au mobilizat extraordinar si devotat muncii lor. Ați castigat admirația copilului meu, iar mie mi-ati redat încrederea in instituția poliției. Sunt oameni care iși desfașoară munca cu dăruire, cu echipamente depășite fizic si moral, în condiții ostile, de dimineța până la ore târzii ale serii.
    Respect și Felicitari Politia Română !

    Cât despre cei doi ticăloși, sper pentru voi, că vă mai pot îndrepta parinții, altfel, sunteți pe Calea Pierzaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *