Sfâșietor! O femeie din Botoșani, văduvă cu 10 copii, își plânge fiul mort. Familia are nevoie urgentă de ajutor

O femeie din Bucecea, mamă a 10 copii, rămasă văduvă, are nevoie de ajutor pentru a-și înmormânta fiul mort, adolescentul de 16 ani care a fost electrocutat. Femeia abia reușește să aibă ce să le pună pe masă copiilor, iar parohia „Sf. Ioan Botezătorul” din Bucecea încearcă să o ajute.

Oamenii cu suflet mare, care vor să pună mână de la mână pentru a o ajuta în aceste momente dificile, pot lua legătura cu reprezentanții parohiei. Preotul încearcă să îi organizeze tânărului o înmormântare creștinească, dar familia are nevoie în continuare de ajutor.

Mădălin Sebastian a plecat la Domnul în această dimineață în urma unui accident prin electrocutare. Familia Ursu are nevoie de ajutorul nostru. Puteți face donații atât în contul Parohiei (cu mențiunea „donație Familia Ursu”) cât și la Pangarul Bisericii. ? CONT: RO83RNCB0042012604650001 (Contul Parohiei – detalii plată: „donație Familia Ursu”) Dumnezeu să îl odihnească! Veșnica lui pomenire din neam în neam”, este mesajul transmis de preotul din localitate.

FOTO Adolescent de 16 ani din Botoșani, mort după ce s-a eletrocutat. Mădălin a decedat la spital, la Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *