Încă o instituție publică din Botoșani suspendă activitatea cu publicul

apm botosaniAgenția pentru Protecția Mediului Botoșani anunță publicul interesat despre faptul că, având în vedere atenționarea Departamentului pentru Situații de Urgență, precum și Hotărârea Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, cu privire la adoptarea de măsuri pentru a preveni răspândirea infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2, începând cu data de 12 martie 2020 se vor pune în aplicare următoarele măsuri:

Începând cu data de 12.03.2020, se suspendă activitatea cu publicul până la data de 31.03.2020, cu posibilitate de prelungire, în funcție de evoluția situației la nivel național.

Depunerea documentelor, respectiv ridicarea documentelor de către persoanele fizice și juridice, se va face numai prin poșta, e-mail sau fax. Pentru informații suplimentare, vă recomandăm să contactați instituția prin telefon (0231.584135/6/7) sau email [email protected];

În situații deosebite se va face depunerea/ridicarea documentelor în holul de acces al instituției.

Persoanele fizice și juridice se pot adresa instituției, prin telefon/fax, în scris, sau prin e-mail la adresa: [email protected].

Recomandăm publicului să evite deplasările care nu sunt necesare la sediul APM Botoșani.

Începând cu data de 12.03.2020 până la data de 31.03.2020, programul alternativ al instituției va fi de la ora 7 pînă la ora 17.

Sursa: comunicat APM Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *