Un aparat Nescafe Dolce Gusto compact care oferă o cană de calitate de fiecare dată

Aparatul de cafea Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS este perfect dacă ești un fan al cafelei obținute din capsule, dar nu ai spațiul necesar pentru un kit de dimensiuni serioase. Cu toate acestea, Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS este cu siguranță compact, cu o amprentă care ocupă aproximativ aceeași zonă cu un ibric standard. Este și un operator destul de lin.

Aparatele de cafea Nescafe Dolce Gusto sunt una dintre cele mai populare game de aparate cu capsule de pe piață. Fanii apreciază accesibilitatea și disponibilitatea capsulelor, precum și prețul avantajos al mașinilor. Nescafe este, de asemenea, una dintre cele mai importante mărci de cafea la nivel mondial, astfel încât gustul rezultat este obligatoriu să fie bun.

Pregătirea mașinii de cafea Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS pentru acțiune nu necesită cine știe ce timp. Scoate-l din cutie, pune apă în recipientul special și spală o dată suportul duzei/capsulelor. Șterge surplusul de apă și ești gata de treabă pentru a crea cafeaua preferată.

Având în vedere că este destul de mult plastic în acest aparat, micul Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS se simte totuși ca o mașină de calitate. Vibrează puțin în timpul repartizării îndatoririlor, dar în caz contrar, unitatea este destul de liniștită și își face treaba bine.

Instrucțiunile de utilizare sunt de fapt tipărite în partea de sus a cutiei în care sosește aparatul, astfel încât este simplu să utilizezi Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS. Nu mai există prea multe lucruri de făcut odată ce l-ai curățat înainte de a începe producerea cafelei. Alege una dintre numeroasele opțiuni de băuturi din gama Nescafe Dolce Gusto – sunt peste 40 din care să alegi – și introdu una în suportul pentru capsule din partea de sus.

Cafea grozavă și rapidă

Apasă maneta netedă de plastic și mașina va începe să distribuie băutura după ce muți pârghia de pornire. Pentru băuturi calde vei apăsa spre dreapta, iar pentru băuturi reci spre stânga. Pune maneta înapoi în poziția din mijloc pentru a opri distribuirea. Cam asta este totul.

Într-adevăr, recipientul cu apă din partea din spate a mașinii nu durează atât de mult, având de fapt doar 0,8 litri, dar mașina de cafea Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS nu este neapărat un aparat cu volum mare.

Cu toate acestea, băuturile pe care le produce sunt în general de cea mai mare calitate. De asemenea, este foarte plăcut să folosești capsule Nescafe Dolce Gusto, dacă ești fan al acestui producător.

Totuși, deși aparatul de cafea Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS este destul de accesibil, va trebui să iei în considerare costul capsulelor. Însă  având în vedere calitatea cafelei pe care o produce, credem că acesta este un preț demn de plătit.

Dată fiind statura sa diminutivă, micul Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS este un muncitor rapid, cu o presiune maximă de 15 bar a pompei și capacitatea de a produce totul, de la Espresso până la un generos Latte Macchiato. Cealaltă caracteristică excelentă a designului este că poți muta tava de picurare într-o poziție mai înaltă prin alunecarea în clema circulară din față. Acest lucru este ideal pentru shoturi rapide de cafea. Vei descoperi că aparatul stropește puțin câteodată, dar nu suficient pentru a strica experiența de ansamblu.

Cu dimensiunile de 276 (H) x 136 (L) x 266 (D), acest aparat este, așa cum am arătat mai devreme, un aparat de cafea mic. În acest sens, este ideal pentru bucătăriile minuscule sau ridicol de înghesuite, chiar și pentru a fi ținutlângă pat dacă ai nevoie de o doză instantanee de cafea înainte de a te ridica din pat.

De asemenea, este foarte ușor de curățat, cu o tavă de scurgere și un suport pentru capsule care pot fi introduse în mașina de spălat vase. Corpul principal al unității poate fi șters cu o cârpă umedă. Treaba poate fi considerată făcută, așadar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *