Răzvan Rotaru, deputat PSD: Iresponsabilitatea lui Iohannis și a liberalilor bagă România în criză economică, socială și politică în plină epidemie de coronavirus

Deputatul social-democrat botoșănean Răzvan Rotaru, prezent la votul din Plenul reunit al Parlamentului pentru votul de învestitură al guvernului Cîțu consideră că PNL prin retragerea premierului desemnat adâncește haosul și nesiguranța care au pus stăpânire pe România în guvernarea liberală.

Iresponsabilitatea lui Iohannis și a liberalilor bagă România în criză economică și socială în plină epidemie de coronavirus. Este o sfidare și o bătaie de joc la adresa fiecărui român care așteaptă măsuri concrete și reale împotriva epidemiei de coronavirus. Nu poți să lași o țară neguvernată și să mimezi că te ocupi de problemele românilor. Să le fie rușine că au ajuns să se joace cu viața cetățenilor”, a declarat Răzvan Rotaru.

PSD este singurul partid care propune un plan de intervenție împotriva coronavirusului.

PSD a propus un plan coerent de acțiune care să asigure resursele pentru combaterea epidemiei de coronavirus și sprijin pentru domeniile economice cele mai afectate. Este un demers cu atât mai necesar cu cât actualul guvern interimar improvizează și nu a anunțat nimic concret pentru a contracara efectele crizelor cumulate, coronavirus, economică și politică”, a subliniat deputatul PSD.

Sursa: comunicat PSD

4 thoughts on “Răzvan Rotaru, deputat PSD: Iresponsabilitatea lui Iohannis și a liberalilor bagă România în criză economică, socială și politică în plină epidemie de coronavirus

  1. Cetateni credeti voi ca pe liberalii-portocalii ii doare de noi ?
    niciodata liberalii nu au iubit poporul , au tras in tarani si muncitori cu armele sa apere pamanturile si averile conacele lor.. poporu e zero pentru ei..
    poporul a fost masa de manevra pe care ia calcat pe cap doar pentru interesele lor de a face avere vedeti exemplarul de orban sa schiteze un gest de bine pentru popor , interesele lor ! sa vedeti de ne vor incaleca cum spun ei ce or sa ne faca!?

  2. Am vazut un tanar care zice ca e liberal?? de cand esti tu liberal cand mama si tatal tau , bunicii au fost slugi pe pamanturile liberalilor si au fost baturi cu funia uda de alte slugi tradatoare de pe langa curtile lor ! asa au fost si sunt liberalii , jefuitori si vanzatori de neam si tara…

    1. Desi nu sunt membru al vreunui partid, am sa-ti spun ca liberalii au facut unirea Transilvaniei cu Rromalistanul! Dar tu nu ai cum sa stii asta… Dupa cum scrii, nu prea pare ca ai dat pe la scoala! Voi astia care ati trait toata viata voastra penibila cu mana intinsa la stat, nu aveti cum sa intelegeti ceva din ce se intampla in lume. Oricine incearca, din mila fata de conditia voastra umila, sa va fac sa vedeti mai departe de farfuria voastra cu terci, isi pierde timpul! Voi, pur si simplu, va meritati soarta si conditia. Haide, pa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *