Meciul de rugby România- Belgia de pe Stadionul Municipal din Botoșani nu se mai joacă

Foto: FRR

Meciul dintre echipele naţionale ale României şi Belgiei, care ar fi trebui să aibă loc sâmbătă, pe Stadionul Municipal din Botoşani, în ultima etapa a Rugby Europe Championship 2020, a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat, joi, Federaţia Română de Rugby (FRR).

În contextul actual, conform restricţiilor impuse pentru prevenirea şi combaterea răspândirii virusului COVID 19 şi în urma consultărilor cu cele două federaţii, cea română şi cea belgiana, Rugby Europe a decis amânarea meciului pentru o dată ce va fi stabilită ulterior’‘, se menționează în comunicatul FRR.

Oficialii FRR susțin că „în acest moment ceea ce ar trebui să ne preocupe este siguranţa jucătorilor pentru că toţi au familii, au copii, e foarte important să nu-i expunem niciunui risc”.

Decizia Rugby Europe, pe care noi am susţinut-o în totalitate, este o măsură foarte bună de precauţie şi prevenţie, este foarte important să acţionăm ferm acum pentru a nu permite extinderea numărului de infecţii. Vom rămâne în contact permanent cu oficialii Rugby Europe şi în funcţie de cum va evolua situaţia vom stabili data la care vom juca acest ultim meci al sezonului Rugby Europe Championship’‘, a declarat preşedintele FRR, Alin Petrache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *