Bărbat întors din Italia, care era izolat 14 zile, beat la volan, a făcut accident

Foto: Observator

Un bărbat din judeţul Vâlcea, întors din Italia în urmă cu mai puţin de o săptămână şi care ar fi trebuit să respecte măsura de autoizolare la domiciliu, a fost prins băut la volanul unui autoturism, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea, după ce a provocat un accident rutier, joi dimineaţă,scrie Observator.tv.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii IPJ Vâlcea, bărbatul în vârstă de 32 de ani din municipiul Râmnicu Vâlcea a revenit din Italia în data de 9 martie şi ar fi trebuit să se afle în autoizolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile conform deciziilor autorităţilor din domeniul sănătăţii publice.

Joi dimineaţă, bărbatul a fost prins de către poliţiştii rutieri după ce a provocat un accident rutier pe strada Râureni din Râmnicu Vâlcea. La verificarea cu alcooltestul, oameni legii au constatat că acesta avea o alcoolemie de 0,71 mg/litru alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor amănunţite au constatat şi că ar fi trebuit să se afle la domiciliu.

Accidentul nu s-a soldat cu victime.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, precizează IPJ Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *