Cele mai bune laptopuri Lenovo Ideapad pentru jocuri

Ești un entuziast al jocurilor și cauți cel mai bun laptop pentru jocuri pentru a duce experiența de joc la nivelul următor? Atunci nu îți facegriji, deoarece există o mulțime de opțiuni de la Lenovo.

Lenovo a venit cu numeroase laptopuri performante și puternice, special concepute pentru jocuri. Laptopurile lor din seria Y se încadrează în această categorie, în principal. Principala cerință a unui laptop pentru jocuri este o cantitate mare de memorie RAM, ecran mare, procesor puternic, placă grafică etc., iar laptopurile pentru jocuri Lenovo au toate aceste lucruri pentru a satisface cererea jucătorilor. Cele mai bune laptopuri pentru jocuri Lenovo sunt prezentate aici pentru a te ajuta să îl găsești pe cel mai bun.

Laptopurile pentru jocuri sunt diferite de laptopurile obișnuite. Ele vin cu specificații puternice, modele colorate, dar, desigur, la un preț premium. Acest lucru este obligatoriu dacă vrei să joci oricare dintre jocurile grafice intensive precum Grand Theft Auto ș.a., care necesită un joc lin și combinat cu o rată de cadru ridicată. Designul este diferit și vine în linii îndrăznețe cu tastaturi multicolore.

Gaming accesibil și portabil – Lenovo Ideapad Y700 17,3 inci

Acest Lenovo Ideapad este un notebook accesibil pentru jocuri, de 17,3 inci, care oferă o performanță rapidă. Este alimentat de chipsetul Intel Core i7 6700HQ din a 6-a generație, combinat cu GPidia NVidia GeForce GTX 960M cu o memorie de 4 GB și cu o viteză de 2,6 GHz. Este susținut de sistemul de operare Windows 10. Memoria RAM este de 16 GB DDR4, iar dimensiunea hard disk-ului este de 512 GB SSD.

Rezoluția de afișare este de 1920 x 1080 pixeli. Dimensiunile acestui laptop pentru jocuri Lenovo Ideapad sunt de 20,2 x 15,5 x 4,4 inchi, iar greutatea este de 11,8 lire. Toate opțiunile de conectare standard sunt furnizate, inclusiv 3 porturi USB cu două porturi 3.0 și un port 2.0; un port combinat pentru căști și microfon; un port HDMI; un cititor de carduri SD. Durata de viață a bateriei este de aproximativ 4 ore.

Laptopul oferă audio convingător cu difuzoarele sale JBL, care sunt plasate de o parte și de alta. Există, de asemenea, aplicația Dolby Audio pentru îmbunătățirea experienței audio. Poți selecta dintre presetări precum dinamic, joc, video etc. și chiar poți utiliza egalizatorul personalizabil. Imaginile și videoclipurile sunt bogate și vibrante. Ecranul este non-touch și este livrat cu un strat anti-luciu. Ecranul este excelent, la fel și difuzoarele. Prețul este accesibil, astfel încât Lenovo Ideapad Y700 17,3 inci oferă o valoare bună pentru bani, fiind un laptop de jocuri la un preț rezonabil.

Cui se adresează?

  • Celor care caută un laptop pentru jocuri la prețuri accesibile, cu boxe puternice și un procesor rapid.
  • Este o opțiune accesibilă care poate aborda toate titlurile AAA actuale. Toate titlurile moderne pot fi redate fără probleme la rezoluția de mai sus.
  • Este, de asemenea, potrivit pentru editarea videoclipurilor sau pentru modelare 3D, în afară de jocuri.

Cel mai bun laptop Lenovo pentru jocuri cu funcții performante – Lenovo Ideapad Y700 15 inci

Unul dintre cele mai bune laptopuri Lenovo pentru jocuri, care este incredibil din punctul de vedere al performanței, orice vom lua în considerare, este Lenovo Ideapad Y700 15 inci. Acest laptop este creat pentru a bate toate celelalte laptopuri similare disponibile pentru jocuri similare. Aspectul este foarte elegant, cu toate caroseria metalică, iar durata bateriei este un alt lucru care trebuie lăudat. Trackpad-ul este suficient de confortabil pentru a fi folosit cu ușurință, în timp ce marele ecran anti HDR de 15,6 inci full HD antistrălucire permite jucătorilor să se bucure de toate jocurile grele și moderne. Specificațiile sale includ procesorul Intel Core i7-6700HQ cu o frecvență de 2,6 GHz, 8 GB RAM, hard disk 1TB la 5400 RPM și 2GB-4GB placă grafică Nvidia GeForce GTX 960M pentru jocuri. Folosește Windows 10.

Cel mai bun laptop Lenovo pentru jocuri – Lenovo Legion Y920

Acesta este un laptop care întărește cu siguranță poziția Lenovo de companie serioasă producătoare de notebook-uri pentru jocuri. Este alimentat de chipsetul Intel Core i7-7820HK din a 7-a generație cu 8M Cache, ceas cu o viteză de 2,9 GHz. Aceasta poate fi împinsă la un maxim de 3,9 GHz, se vede cat au evoluat computerele si laptopurile. Este combinat cu NVidia GeForce GTX 1070 GPU cu 8 GB GDDR5. Memoria RAM este de 32 GB DDR4 cu viteză de memorie 2400 MHz și 1 TB SSD cu 2 TB viteză de rotație a hard disk-ului de 5400 RPM, hard disk SATA. Este susținut de software-ul Windows 10.

Ecranul este de 17,3 inci și are rezoluție de 1920 x 1080 pixeli în tehnologia IPS Full HD. Cântărește 10,1 kilograme, iar dimensiunile sunt de 12,8 x 16,8 x 1,4 inci. Tastatura poate fi personalizată. Difuzoarele sunt două boxe de 2W, împreună cu un subwoofer de 3W, cu tehnologie Dolby Atmos.

Cui i se adresează?

  • Celor care caută un laptop pentru jocuri cu performanțe grafice deosebite și o tastatură personalizabilă.
  • Potrivit pentru jocuri pe perioade îndelungate, deoarece rămâne rece.
  • Utilizatorilor care doresc un ecran anti-strălucire luminos, viu, precis, în timpul jocului.
  • Celor care caută un laptop atractiv pentru jocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *