Un tânăr om de afaceri din Botoșani a devenit membru PSD

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu, cel care patronează spocietatea comercială Hidroplasto SRL, a devenit membru PSD. În vârstă de 36 ani, acesta și-a anunțat pe Facebook decizia de a intra în politică.

Cochetez de multă vreme cu ideea de a mă alătura unei formațiuni politice care să aibă doctrine ce corespund principiilor mele și mi-am dat seama că cel mai apropiat este Partidul Social Democrat. Mă regasesc în dorința de a fi alături de oameni, de cei de stânga care promovează politicile sociale,dar si de oamenii de afaceri , lucru demonstrat prin masurile implementate de PSD Botosani pana in acest moment”, a spus Silegeanu.

4 thoughts on “Un tânăr om de afaceri din Botoșani a devenit membru PSD

  1. Deja au sarit portocalii cu aprecieri , daca era la ei il pupua in fundatura. Felicitari au inceput poporul sa inteleag ca politicile liberale dau rateuri in toata Europa si e nevioe de politici sociale favorabile la tot poporul nu doar la haitele lor care jefuiesc poporul avem exemplu in guvernarea lor cand au taiat salariile si pensiile ! rusine sa le fie hapcailor..

  2. E de ajuns sa intri pe pagina Tribunalului Botosani la firma marelui om de afaceri Hidroplasto sa vezi cate zeci de actiuni are deschise impotriva, cate executari silite sunt pornite, cate firme au dat faliment pentru ca marea speranta a economiei botosanene nu si plateste obligatiile la timp.Se inscrie perfect in tiparul psd. Un tepar!

  3. Portocalii agesivi depășesc legionarii la violență clampaul ala mare bate angajații parca e proprietar la stat dar hotiile ce se fac la ….??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *