Bărbat venit din Italia rupt cu bătaia de un vecin, după ce a ieșit pe stradă din autoizolare

Incident grav azi, 11 martie 2020, în comuna Laloşu, judeţul Vâlcea. Un bărbat a fost agresat de un vecin după cea ieşit din autoizolare. El a venit din Italia în data de 2 martie 2020, a aterizat pe Aeroportul din Craiova, iar acolo autorităţile i-au recomandat să se autoizoleze la domiciliu pentru următoarele 14 zile.

Azi însă, omul nu a mai rezistat în casă şi a ieşit pe stradă, intenţionând să meargă la sediul Primăriei Laloşu să-şi ia o adeverinţă. Numai că, el a fost văzut de unul dintre vecinii său, care ştia că este venit recent din Italia, şi a fost luat la bătaie. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Vâlcea pentru îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Vâlcea, cei doi bărbaţi implicaţi s-au ales cu dosare penale. Unul pentru că nu a respectat măsura autoizolării, iar celălalt pentru loviri şi alte violenţe.

Sursa: gazetavalceana.ro

One thought on “Bărbat venit din Italia rupt cu bătaia de un vecin, după ce a ieșit pe stradă din autoizolare

  1. Felicitari asta da spirit civic la noi la Botosani circula FUGITII venitii din ETALEA pe strazi trebuie prinsi de jandarmi baturi cunm bat chinezii cainii inainte de ai manca si dusi in taberele de izolare! MASURI FERME CU INCONSTIENTII CARE SEMANA BOLI SI ISI UCID COPII , PARINTII SI SEMENII !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *