FOTO & VIDEO! Zece botoșăneni întorși din Italia, aduși cu poliția în Tabăra Agafton. Vor sta în carantină, păziți de jandarmi

Zece botoșăneni care s-au întors din Italia prin vama Nădlac, au fost aduși cu autocarul direct în carantină în Tabăra Agafton.

Ei au fost însoțiți din vamă și până la Agafton de polițiști, iar în tabără sunt păziți de jandarmi.

Botoșănenii vor sta izolați timp de două săptămâni și nimeni nu va putea să părăsească clădirea.

 

Ei vin din Italia din zona roșie.

Au venit zece cetățeni români din Italia. Italia a fost declarată zonă închisă, dar ei au pornit înainte de a fi declarată zona. Măsurile spun că ei trebuie să stea în carantină. Sunt șase femei și patru bărbați. Nu puteau fi izolați la domiciliu pentru că vin din zona roșie și automat zona roșie impune carantină. În momentul de față sunt investigați, recoltăm probe. Li se asigură hrană, apă, inclusiv produse de igienă”, a declarat Teodor Ferariu, directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani.

 

 

 

11 thoughts on “FOTO & VIDEO! Zece botoșăneni întorși din Italia, aduși cu poliția în Tabăra Agafton. Vor sta în carantină, păziți de jandarmi

  1. bine ca iau inchis , au presedintele lor sai tina la izolare , au venit sa ne omoare si pe noi plecati inapoi acolo in tara voastra ati spus ca nu mai ventit niciodata aici??
    DE CE VRETI SA NE OMORATI SI FAMILIELE VOASTRE CHIAR NU VA GANDITI , MAERGETI LA JOHANIS ACOLO SA STATI..

    1. Sa speram ca esti ultimul din neamul tau si ca tine nu se vor mai naste niciodata GALBEJITULE.Ai o gandire de NAZIST.

  2. bine ca iau inchis , au presedintele lor sai tina la izolare , au venit sa ne omoare si pe noi plecati inapoi acolo in tara voastra ati spus ca nu mai ventit niciodata aici??
    DE CE VRETI SA NE OMORATI SI FAMILIELE VOASTRE CHIAR NU VA GANDITI , MERGETI LA ALESUL VOSTRU ACOLO SA STATI..

    1. Galbejitule, nu te inteleg! Cred ca nu realizezi ca este vorba de niste oameni loviti de soarta! Sau suferi de virusul intolerantei , si mai ales, al incoerentei.

  3. LA AGAFTON NU AVETI VACI SA MULGETI ?? in schimb va infectati parintii … IRESPONSABILILOR SUNTETI NISTE …RATATI ! LA WHAN CU VOI…

  4. ACTIUNEA CRIMINALA A BROSCARILOR CARE AU VENIT SA-SI UCIDA NEAMURILE , BUNICII , NEPOTII INCREDIBIL PLECATI BAI IN TARA VOASTRA ROMANIA ERA DE RAHAT PANA ACUM TREI LUNI …NU MAI VENEATI IN TARA ASTA UNDE ATI PUS UN BOLNAV NEAMT …VAFAN CULO PE LIBILE VOASTRE OTREPE

    1. Spalat pe creier ce esti! Daca mai sunt multi care” gandesc” ca tine, inseamna ca nu mai este nici o speranta pentru o tara normala, o tara care sa nu fie luata „pe persoana fizica” care se crede indreptatita sa emita enormitati de genul plecati, ba, din tara mea. Si asta spusa unui roman!

  5. Daca ar fi limpezi la cap nu sar grabi sa mearga acasa la parintii lor batrani si bolnavi, copii lor care sunt in carantina la domiciliu si vii tu infestat ca nu stii la familia ta ?? esti bolnav la cap?? stai acolo in carantina bai iresponsabilule…

  6. Cruela esti mai vipera decat Galbejitul.
    Gandestete ca maine poate o sa o aduca si pe mata su vreun copil de-al tau in carantina si se va gasi un gunoi ca tine sa spuna la fel.
    Credeti ca este cineva care s-a imbolnavit din placere?

  7. Serban tu crezi ca te incadrezi in categoria Oameni?
    Iti spun sigur ca faci parte din categoria ANIMALE,ca nu asa poate gandi un OM.
    Sa speram ca niciodata nu se vor mai naste viermi ca tine.

  8. Am vazut comentariile pro si contra , dar voi cei veniti trebuie sa constientizati ca trebuie sa stati in carantina ca altfel transminteti boala , va imbolnaviti familia in primul rand persoanele in varsta sunt cele mai sensibile , parintii vostri , copii si nu in urma persoanele cu care intrati in contact! trebuie sa va fie innteres si cei care nu va sunt rude!
    CONCLUZIE : RAMANETI IN CRANTINA , ASTA E ,TREBUEI!!
    TREBUIE SI SUNT BUNE MASURILE LUATE DE GUVERN CHIAR SI CU JANDARMII SAU LA PUSCARIE CU CEI BOLNAVI LA CAP ADICA CU BOLNAVII MINTALI CARE NU STIU CE FAC! ASA CA FITI BUNI CETATENI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *