Primarul municipiului Botoșani: Avem oameni care pot să le  asigure celor care sunt în autoizolare minimul necesar pentru trai

Primarul municipiului Botoșani a anunțat miercuri, că persoanele aflate în autoizolare la domiciliu vor fi ajutate cu alimente și medicamente. Cătălin Flutur susține că a fost stabilită în acest sens o procedură de lucru cu Direcția de Sănătate Publică. 

Edilul a cerut totodată celor care sunt în autoizolare să ”nu fenteze cumva autoizolarea şi să ne dea informații false, să nu facă lucrul acesta pentru că intră sub incidența legii penale, amenzile sunt mari, dar nu numai asta. Avem soluții pentru persoanele izolate la domiciliu, există un comitet de urgenţă la ce am stabilit astăzi, avem personal, avem oameni care pot să le  asigure celor care sunt în autoizolare minimul necesar pentru trai”, a afirmat Cătălin Flutur. 

Potrivit primarului, aceste persoane se pot adresa fie la DSP , fie la Primărie.

Dacă se adresează direct la primărie, noi îi vom verifica dacă sunt cu adevărat în autoizolare, dacă este perioada respectivă de 14 zile. Orice solicitare ni se va face, noi vom răspunde, le vom duce alimente de bază pe care le solicită și eventual medicamentele pentru care au prescripția medicală, urmând să îi trecem într-un registru separat”, a precizat primarul. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *