Primarul Cătălin Flutur, apel către cetățenii municipiului Botoșani în contextul coronavirus

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat miercuri s-au luat o serie de măsuri drastice în municipiu din cauza coronavirus și că trebuie ca în această perioadă se facă prevenție la sânge pentru a elimina pe cât posibil îmbolnăvirile cu noul virus. 

Pe lângă suspendarea activităților la teatre și filarmonică, a activității de la creșa municipală, Parcul Cornișa, primarul a anunțat că va fi stabilit un program strict de acces în sediile Primăriei Botoșani. 

Vom stabili reguli foarte clare și un program foarte clar în ceea ce privește accesul în sediile Primăriei. Respectăm tot ce ni s-a transmis, de a dezinfecta spațiile, însă, în această perioadă unde nu se desfășoară activități vom lua măsuri să dezinfectăm spațiile. Vreau să fac un apel foarte serios la cetățenii municipiului Botoșani, că avem o serie de aplicații pentru a înlesni munca cu primăria, să folosească instrumentele online pentru interacțiunea cu Primăria Botoșani. Să folosească registratura online, să transmită documente online, îndemn să folosească ghiseul.ro pentru achitarea taxelor și impozitelor locale de către persoanele fizice pentru a evita aglomerația. Ne gândim foarte bine că avem o serie de salariați care pot lucra de acasă, iar acolo unde s-a suspendat activitatea, îndemn ca angajații să ia concediu”, a spus primarul municipiului Botoșani.

În județul Botoșani sunt la această dată  238 persoane autoizlolate, din care 46 sunt din municipiul Botoșani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *