Marko Dugandzic, jucătorul propus la FCSB, ofertă de milioane. Răspunsul dat de FC Botoșani

Marko Dugandzic (25 de ani), unul dintre jucătorii care au impresionat în tricoul formației FC Botoșani, a primit o ofertă interesantă în această perioada de mercato.

Fotbalistul care are 6 goluri înscrise în 5 meciuri jucate pentru FC Botoșani și care a fost propus de Valeriu Iftime la FCSB e dorit de o echipă din Kazahstan, dar finanțatorul formației antrenate de Marius Croitoru nici nu a vrut să audă propunerea venită pentru atacantul său.

„E doar meritul lui Marius Croitoru (n.r. – antrenorul lui FC Botoșani). Avem un impresar foarte interesant, un croat care a adus mai mulți jucători din Croația la noi. Un om foarte credibil. Acest impresar este un om deosebit, s-a creat multă încredere în el la noi. Ni l-a prezentat pe Dugandzic încă de anul trecut, dar nu a vrut el să vină la noi. Avea oferte mai bune, a încercat mai mult. Apoi, a văzut starea de la noi, i-au spus străinii de la noi să vină la Botoșani. Am primit o ofertă pe el de un milion și jumătate de euro, înaintea meciului de la Giurgiu, din Kazahstan. Am spus direct că nu îl dau, nici nu am ascultat oferta. Sper să îl refacem pentru că are o problemă la piciorul stâng și cu siguranță dacă joacă la Craiova, o să dea gol”, a spus Valeriu Iftime, conform gsp.

Cum a reacționat Marko Dugandizc la oferta din Kazahstan

„După ofertă, m-a sunat și a vorbit și cu Marius Croitoru. E inteligent foc, i-am spus să nu se grăbească. Să nu ciulim urechile la primul semnal și să plecăm în direcția respectivă. A înțeles, e un tip care ține la el și la noi ca și club. Știe că în acest vestiar poate să facă performanță. Se simte foarte bine când vede că se scrie peste tot despre el, lumea de afară îl vede și este exact ce a căutat. Să își mărească cota pentru a face un transfer bun”, a mai spus Iftime.

Sursa> prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *