FOTO Cel mai tare hotel din Botoșani! A obținut nota 9,4 din partea clienților Booking

Cel mai tare hotel din Botoșani a reușit să obțină o notă foarte mare din partea clienților Booking. Belvedere Hotel Restaurant a obținut nota 9,4, cu calificativul Superb, o apreciere pe care orice hotel și-ar dori-o.

Cu aceasta ocazie multumim tuturor clientilor si colaboratorilor! Multumim de asemenea si salariatilor Belvedere Hotel Restaurant fara de care nu am fi putut sa ne prezentam atat de bine in fata dvs! Va uram tuturor o primavara frumoasa!  Va asteptam in continuare la Belvedere Hotel Restaurant atat zi de zi, cat si pentru evenimentele importante din viata dvs”, spun reprezentanții hotelului.

Zilnic, Belvedere Hotel Restaurant oferă, pe langa meniul a la carte, meniul zilei cu 3 variante, produse de post, produse vegetariene, platouri festive, oferte saptamanale cu reducere 20% si posibilitatea de catering la servici sau acasa, oferte speciale de Paste sau Craciun.

Evenimentele sunt specialitatea Belvedere: nunti, botezuri, praznice, aniversari, pensionari, banchete, zile de nastere copii si orice altceva doresc clienții.

Mancarea gustoasa, salile de evenimente renovate, consultanta gratuita, preturile speciale la cazare si locatia centrala fac ca Belvedere Hotel Restaurant sa fie cea mai buna alegere pentru evenimente.

Hotel Belvedere are dotari moderne si pentru evenimente business: videoproiector, microfoane, statie si boxe, flipchart, etc.

Clienții au parte de cele mai bune conditii: camere curate, moderne, confortabile, cu dotari conform clasificarii; cafea si ceai gratuit pentru prima noapte de cazare; parcare supravegheta video; lift modern si autorizat; internet wifi; check in/out flexilbil; personal vorbitor de limba engleza; paturi king size; prosoape bumbac egiptean; lenjerie pat 100% bumbac; bai moderne; produse de curatenie si dezinfectie autorizate pentru uz comercial; camere cu balcoane pentru clientii fumatori; bufet de mic dejun bogat, cu produse de calitate si in mare parte home made; tarife speciale de acces la sauna; spalatorie proprie cu tarife preferentiale; cadouri oferite clientilor in perioada sarbatorilor de iarna (cozonac home made, tuica naturala, iar anul acesta prajituri home made); locatie centrala in mijlocul orasului fara incidente in ceea ce proveste siguranta persoanala sau a bunurilor; locatie centrala din care se ajunge foarte usor la spital, politie, supermarket, farmacie, zona de promenada.

Hotel Belvedere accepta plata cu tichete de vacanta!

Belvedere Hotel Restaurant

https://www.facebook.com/belvederebotosanihotel/

Bd. M. Eminescu nr 67, Botosani

Receptie: 0231 510 200;

Receptie evenimente 0740 510 200

Restaurant: 0231 532 848

Restaurant catering: 0752 243 835

Restaurant evenimente: 0748 118 699

One thought on “FOTO Cel mai tare hotel din Botoșani! A obținut nota 9,4 din partea clienților Booking

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *