Măsuri de prevenire a infectării cu coronavirus luate și de Primăria Botoșani

Primaria BotosaniMăsuri de prevenire a infectării cu  coronavirus luate și de Primăria Botoșani. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că a solicitat celor doi operatori de transport, Eltrans și Microbuzul, să achiziționeze produse pentru dezinfectarea tramvaielor și microbuzelor. 

De asemenea, se intenționează să se facă dezinfectări la Direcția de Taxe și Impozite, sediul primăriei, Incubatorul de afaceri.

Am solicitat colegilor de la Direcţia Edilitare perfectarea unui caiet de sarcini pentru achiziţii servicii de dezinfectare sediul primăriei, Direcţia de Impozite şi Taxe, Casa Cărţii şi Incubatorul de afaceri pentru a fi pregătiţi în eventualitatea în care vom avea nevoie de aceste servicii şi dacă vor apărea cazuri de infecţii cu coronavirus la nivelul municipiului Botoşani. Această dezinfectare o putem face chiar dacă nu avem cazuri confirmate, pentru că la nivelul municipiului Botoșani sunt multe persoane izolate la domiciliu și există acest risc de infecție cu coronavirus”, a menționat viceprimarul municipiului Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *