Tragedie de Ziua Femeii! O tânără a murit după ce a băut energizant

O tragedie s-a petrecut fix de Ziua Femeii, în comuna argeșeană Aninoasa. O fată de doare 19 ani a decedat, iar cauzele nu se cunosc. Duminică Melania Prunoiu se afla acasă împreună cu mama ei, cea alături de care creștea. 

Părinții tinerei sunt despărțiți, iar Melania locuia cu mama ei. Duminică, față a consumat, un energizant, iar după ce l-ar fi băut, i s-a făcut rău.

„Nu stim exact ce s-a întâmplat acolo. Duminică, la noi in Aninoasa, a fost serbare dedicată femeilor. Am aflat seara când s-a terminat totul, că fetiță asta a murit. Nu am luat încă legatura cu familia ei, dar o sa mă implic, să îi ajut, ei au o situație mai delicată, parinții despărțiți, au o situație materială precară, o sa ii ajut. Am auzit si eu prin comună că ar fi consumat un energizant. De unde li fi luat? Asta e important de fäcut, că o fi fost vechi, cine śtie. Îmi pare tare rau de fetiță asta, păcat de tineretea ei”, a precizat primarul Benonie, scrie ziartopdearges.ro.

Melania nu era cunoscută cu afecțiuni medicale, nu avusese vreo intervenție chirurgicală. 

Duminică, când i s-a făcut rău, după energizantul consumat, a acuzat o durere puternică de cap, stări de vomă, o stare generala rea.

Nu se știe la cat timp a sunat mama fetei la 112 sa ceara ajutor specializat, însă după apel în cel mai scurt timp, o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță, cu medic, a ajuns la casa DIN Aninoasa.

Față era deja în stop cardiovascular, iar medicul de la ambulanță a făcut tot posibilul sa o resusciteze pe tânără, însă fără rezultat. Medicul de la ambulanță a decis să plece cu fața la spitalul din Câmpulung. 

„A venit repede ambulanță. Doamna doctor a venit cu aparate, au resuscitat-o, dar din ce am auzit de la familie, ea nu a mai dat niciun semn. Cică era deja vânătă. Nu s-a mai putut nimic pentru ea. Nu stiu pe la cat a inceput sa ii fie rau, ca daca mama ei stia, suna saraca imediat, dar cine se gandeste ca moare un copil asa tanar, e tragedie mare aici in sat la noi. Daca o fi baut energizant, trebuie sa afle politistii de unde l-a cumparat. E interesant de vazut ce mancam si bem noi aici la Aninoasa. Ăștia cred ca iau toate vechiturile si ni le vand noua. Sa ii amendeze, sa se sature să ne mai vanda numai porcarii”, spune un vecin al familiei.

Ajunsă în urgență, cu ambulanța, nu s-a mai putut face nimic pentru ea, s-a declarat decesul.

La spital au ajuns si polițiștii musceleni care au demarat cercetările în acest caz. Trupul neînsuflețit al fetei a fost transferat la Laboratorul de Tanatologie dela Câmpulung în vederea efectuării necropsiei si stabilirii cu exactitate a cauzei reale a decesului. Necropsia tinerei va fi efectuată marți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *