Spitalul Județean ”Mavromati”, în carantină. Vizitatorii nu mai au acces în spital. Vezi până când!

spitalul judeteanSpitalul Județean ”Mavromati” a intrat, de luni, în carantină. Decizia a fost luată de conducerea unității, iar vizitatorii și persoanele neautorizate nu vor mai avea loc pe secțiile spitalului.

Măsura este instituită până pe 31 martie, cu posibilitatea de prelungire și după această dată, în funcție de evoluția infecțiilor și contextului epidemiologic. 

După întâlnirea care a avut loc la sediul Ministerului Afacerilor Interne, a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României și în contextul declarării de către Organizația Mondială a Sănătății a stării de urgență pentru sănătate publică cu impact internațional din cauza coronavirus, conducerea Spitalului Județean a luat decizia sistării până la 31 martie a vizitelor aparținătorilor pacienților internați pe secțiile și compartimentele din Spitalul Județean”, a declarat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvâțnt al Spitalului Județean

Reprezentanții spitalului roagă botoșănenii să respecte aceste msăuri.

Îi rugăm insistent pe toți botoșănenii să respecte aceste măsuri și să nu forțeze intrarea în spital, pentru sănătatea lor și a rudelor”, a adăugat Asaftei. 

Pachetele strict necesare pacienților internați vor fi preluate de către personalul auxiliar al secțiilor în intervalul orar 10-11/ 14-15/18-19. Pachetele vor fi etichetate cu numele și prenumele pacientului, secția și salonul. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *