Clădirile și terenurile unei cunoscute firme din Botoșani, scoase la vânzare. Executorul cere peste 5 milioane de lei

Depozitele și terenurile din Botoșani ale societății comerciale Cora SA au fost scoase la vânzare prin licitație publică. Biroul executorilor judecătorești Hojda Sorin-Ovidiu și Cocos Constantin-Ștefan au anunțat organizarea, pe 3 aprilie, a unei licitații pentru vânzarea depozitelor Cora din Calea Națională (în vecinătatea Brico Depot).

Este vorba de depozitele P + 1 și terenul aferent care se întind pe o suprafață de 2.218 metri pătrați, care au fost evaluate la un preț de 1,7 milioane de lei. 

De asemenea, aceeași executori vând, în aceeași zi, și terenul de peste 13.000 de metri pătrați, pe care se află edificate corp depozit
în suprafață construită la sol de 282 m.p., corp depozit în suprafață construita la sol de 411 m.p., corp frigorific în suprafață construită la sol 1.045 m.p., corp depozit in suprafata construita la sol de 2.224 m.p., garaje în suprafață construită la sol de 143 m.p., punct termic de 86 m.p., precum și o stație pompare ape uzate de 12 m.p.. Acest al doilea lot de clădiri și terenuri a fost evaluat la 3,4 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *