Șocant! O fetiță de trei luni a murit în timp ce mama se uita curioasă la un accident

O fetiță de trei luni, din comuna suceveană Drăgușeni, a murit în timp ce mama sa se uita curioasă, sâmbătă, la un accident produs pe raza localității. Femeia a ieșit din locuința sa, împreună cu fiica sa, pe care o avea așezată într-un cărucior și dormea, mergând în vecini. Fiica acesteia era răcită și sub tratament medical pe care acesta îl administra personal la domiciliu. La un moment dat, femeia se afla în stradă împreună cu mai mulți vecini și a sesizat faptul că fiica sa este rece și nu prezintă semne vitale.

La fața locului se afla deja un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Fălticeni, din grupul căruia un paramedic, prezent la accident, i- a acordat primele îngrijiri medicale. După aceasta, la fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Fălticeni, care au efectuat manevre de resuscitare, cât și un Elicopter din cadrul SMURD al Spitalului
Sf. Spiridon din municipiul Iași, însă s-a constatat decesul fetiței.

Copilul nu prezenta urme vizibile de violență, însă s-a remarcat faptul că fetița nu era bine îngrijită și echipajele medicale au susținut că decesul fetiței survenise cu două-trei ore înainte de sesizare. Polițiștii fac cercetări în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *