FOTO Accident mortal pe DN2! Un botoșănean a fost rănit grav

Un tânăr de 20 de ani a fost rănit grav, sâmbătă, într-un accident rutier care a avut loc pe DN2, pe raza localității sucevene Drăgușeni. Niculae Bodnar de 47 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea ansamblul de vehicule format din autoutilitara marca DAF înmatriculat în Marea Britanie (cu volan pe dreapta), tractând remorca pe D.N 2, s-a angajat în depășirea unui alt autovehicul, deși din sens opus circula regulamentar autoturismul marca Renault Clio condus de Furnică Gheorghe, de 45 ani, din municipiul Iași, intrând în coliziune frontală cu acesta.

În urma accidentului a rezultat decesul lui Furnică Gheorghe și vătămarea corporală gravă a pasagerilor Rîmbu Alexandru, de 20 ani, din comuna Ripiceni, județul Botoşani și a unei tinere, Pitulea Otilia, de 18 ani, din municipiul Iași, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul municipal Fălticeni.

Bodnar Niculae a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre de sânge la Spitalul municipal Fălticeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *