Directorul Poliției Locale Botoșani neagă că ar fi fost sancționați bătrânii care vând ghiocei. „Niciodată nu se dau amenzi la insolvabili”

Acțiunea polițiștilor locali din Botoșani, de a-i amenda pe cei care vând flori la colțul străzii, a stârnit un val de reacții în rândul botoșănenilor. Oamenii s-au arătat revoltați de faptul că bătrânii care vând câteva fire de flori pentru a-și lua o pâine sunt puși să plătească amenzi.

Directorul Poliției Locale Botoșani, Ioan Onuțu, vine, însă, cu o serie de lămuriri, pentru a calma spiritele.

Noi, într-adevăr am avut un plan de acțiuni, dar în ce sens, sunt anumiți comercianți care le dau acestora să vândă în alte locuri pentru ca toată marfa să o distribuie și acele persoane, unele în capăt la 1 am sancționat, au zambile, au flori de seră, nu sunt din pădure, urzici, ghiocei sau altele, și sunt acei comercianți care nu au înțeles să respecte spațiul și s-au gândit ei cumva, ia să mă mai duc și în altă parte prin interpuși”, a declarat directorul Poliției Locale Botoșani, Ioan Onuțu.

Referitor la bătrâna care ar fi fost amendată pentru că vindea ghiocei în Botoșani, Onuțu susține că este cunoscută de toată Poliția Locală și nu a fost niciodată sancționată.

Niciodată nu se dau amenzi la insolvabili”, a spus Onuțu.

One thought on “Directorul Poliției Locale Botoșani neagă că ar fi fost sancționați bătrânii care vând ghiocei. „Niciodată nu se dau amenzi la insolvabili”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *