Transfer surpriză la Spitalul Județean. Medic devenit cunoscut pentru funcțiile pe care le-a ocupat, angajat ca specialist la Mavromati

spitalul judetean mavromati botosaniMedicul Gabriel Oprișanu, care a devenit cunoscut pentru funcțiile pe care le-a ocupat, a redevenit angajat al Spitalului Județean de Urgență Mavromati. 

Oftalmologul Oprișanu, care nu a mai profesat de foarte mulți ani, a fost angajat prin transfer la spitalul din Botoșani, el urmând să își înceapă activitatea din 16 martie.

Oprișanu a fost ultima dată manager la Spitalul Universitar de Psihiatrie „Socola” din Iași, de unde a plecat ca urmare a unor divergențe cu angajații. Înainte de a ocupa acest post, el a mai fost consilier al ministrului Sănătății, Nicolae Bănicioiu.

De asemenea, el a mai ocupat funcția de manager al Spitalului de Psihiatrie din Botoșani, dar și director la Direcția de Sănătate Publică.

One thought on “Transfer surpriză la Spitalul Județean. Medic devenit cunoscut pentru funcțiile pe care le-a ocupat, angajat ca specialist la Mavromati

  1. Au mai adus un rebut. Un medic bun a fost fugarit si acum pune stenduri la Suceava. Noi adunam ciurucuri. In curand Sp.BT. va avea valoarea celui din Saveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *