Noi locuri de muncă în sistemul bugetar din Botoșani. Ce instituții publice fac angajări!

Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări, cele mai multe posturi fiind scoase la concurs de școli și primării.

Liceul „Ştefan D. Luchian” din Ştefăneşti, judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie, vacante, de îngrijitor curățenie. Vezi aici condițiile! 

Școala Gimnazială „Nicolae Călinescu“, Coșula, cu sediul în comuna Coșula, str. Ștefan cel Mare nr. 1, județul Botoșani organizează concurs pentru un post de cadru didactic. Vezi aici condițiile!

Primăria Municipiului Dorohoi, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de muncitor calificat. Vezi aici condițiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concura pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat (salvamar) la Serviciul Protecție și Securitate PRATS Cornișa. Vezi aici condițiile!

Şcoala Gimnazială nr. 2 din satul Tudor Vladimirescu, comuna Albeşti, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat cu atribuții de fochist. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Corlăteni, Judeţul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de referent – Compartimentul administrație publică. Vezi aici condițiile!

Primăria Municipiului Dorohoi, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de referent, gradul profesional IA. Vezi aici condițiile!

Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sf. Gheorghe” din Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante, de muncitor calificat specialitatea mecanică. Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *