VIDEO Preot filmat când butona telefonul în timpul spovedaniei

Conexiune cu Dumnezeu, direct prin telefon. Anumiți slujitori ai Domnului au găsit de cuviință să aleagă metode de practică ce pot fi considerate cel puțin bizare. Este și cazul unui preot constănțean, parohul Bisericii “Bunavestire” din Năvodari, care a fost filmat în timp ce spovedea un enoriaș și, în același timp, butona relaxat telefonul.

Andrei Salomia, căci despre el este vorba, este un personaj care a născut o serie de controverse, după ce a decis să îmbine cele sfinte cu afacerile. Mai exact, atunci când nu slujește în Casa Domnului, Andrei Salomia ridică blocuri și construiește vile.

Contactat de ziarul Replica pentru a oferi un punct de vedere în legătură cu filmarea în care preotul stă pe telefon în timpul spovedaniei, Andrei Salomia ne-a precizat: “Nu stau pe telefon in timpul spovedaniei, poate era ceva urgent. Sunt lucruri mult mai importante de care ar trebui să vă ocupați, care se întâmplă la noi în țară”.

La îndemnul preotului, am decis să ne aplecăm privirea către lucruri mult mai importante decât o taină sfântă luată în derâdere. De-a lungul timpului, Andrei Salomia a iscat o serie de controverse. Parohul Bisericii “Bunavestire” și-a depozitat în lăcașul de cult pe care-l administrează, piesele de mobilier ce urmau să ajungă pe terasa deținută de fiul acestuia, în stațiunea Mamaia.

Cu sau fără ajutorul lui Dumnezeu, preotul se descurcă extrem de bine în afaceri. Drept dovadă stau o serie de investiții în zona de nord a stațiunii Mamaia, dar și în orașul Năvodari. Este vorba despre căsuțe de vacanțe, pensiuni și chiar un bloc de locuințe.

Sursa: replicaonline.ro

One thought on “VIDEO Preot filmat când butona telefonul în timpul spovedaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com