VIDEO Accident violent între un autoturism și un microbuz. O șoferiță a fost proiectată prin geamul de la portieră

Foto: Ziarul de Iasi

Un accident grav a avut loc în această seară în dreptul localităţii Satul Nou (comuna ieșeană Schitu Duca). Un microbuz a intrat puternic într-un autoturism Logan.

Din primele informaţii, şoferiţa din Logan a ieşit dintr-o parcare aflată pe marginea drumului fără să se asigure, moment în care maşina a fost izbită puternic de un microbuz care se deplasa pe direcţia Iaşi – Vaslui. Microbuzul, în care se aflau opt muncitori, a fost deviat într-un gard de la marginea şoselei. Şoferiţa, de aproximativ 45 de ani, a fost transportată în comă la spital, scrie Ziarul de Iasi.

Alţi doi pasageri din microbuz au fost răniţi, dar nu se află în stare gravă.

Din informaţiile martorilor, şoferiţa nu avea pusă centura şi a fost proiectată prin geamurile maşinii într-un şant de la marginea drumului. Loganul s-ar fi învârtit de mai multe ori pe şosea după ce a fost izbit. La faţa locului, poliţiştii au descoperit urme de frânare de 40 de metri in dreptul microbuzului.

La locul accidentului au fost trimise două echipaje, unul cu medic si unul de tip B. La fata locului a fost gasita o femeie  de 46 ani, soferita Loganului,  nepurtatoare de centura, ce a fost proiectata in afara autovehicolului si pasagerii dubei. Dintre acestia doar pacienta proiectata a fost preluata de echipajul  cu medic, intubata si ventilata pentru trauma craniana severa si dirijata catre Spitalul de Neurochirugie. Ceilalti pasageri au refuzat transportul la spital”, a precizat dr. Diana Cimpoeşu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *