Toaleta de la o școală din Botoșani, pericol pentru elevi. Părinții sunt revoltați, dar primarul e liniștit: ”Sunt o turmă, ce poți să faci mai mult?”

Situație revoltătoare la şcoala de la Viişoara, unde apa, care curge cu porţia şi vine murdară, nici măcar nu se scurge în canalizare. Ţevile sunt sparte, iar vasele de toaletă sunt pline de rugină. Clădirea nu are geamuri, iar uşile sunt şubrede şi stau să cadă.

Aşa arată toaleta băieţilor de aici de la şcoala din Viişoara. Puteţi vedea mizeria care este pe jos. Mai mult decât atât, nici apă nu curge la chiuvetă şi nici la toalete.

Singurul care reuşeşte să dea drumul la robinet este administratorul şcolii.

”Are dop. Deci are dop, că avem pietriş. Apa vine din rețeaua publică și vine murdară, uneor mai și miroase de numa’-numa’.”, declară administratorul.

Directoarea nu a vrut să comenteze situaţia, dar l-a chemat în schimb pe primarul comunei ca să lămurească lucurile. După ce a intrat pentru prima dată la toalete, bărbatul le consideră decente.

One thought on “Toaleta de la o școală din Botoșani, pericol pentru elevi. Părinții sunt revoltați, dar primarul e liniștit: ”Sunt o turmă, ce poți să faci mai mult?”

  1. Scoala se muta dar directoarea de ce nu pleacă? Cate nereguli trebuie sa mai faca ca sa fie schimbata? Noi nu o vrem in comuna. Unde sunt banii scolii de 3 ani de zile? Sa ne arate ce a facut cu ei. Nimic!! De ce in 3 ani nu s-a facut nici o reparație? Curatenia de vara nu se poate face cu un sac de var.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *