Zonă de agrement de aproape 3 milioane euro pe versantul Pacea: pârtie de săniuș, zonă de escaladă și tiroliană, terenuri de sport, labirint și foișoare

Municipalitatea va amenaja cu 3 milioane euro versantul Pacea. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur a semnat contractul de finanțare a acestui proiect, care vizează amenajarea unei zone de agrement cu multiple facilități în zonă.

Contribuția municipalității este de 280 mii euro, iar zona de agrement se va întinde pe 21 de hectare de teren.

Este o zonă pe care o știm foarte bine și ne gândim și la estetica orașului. Vrem să o  transformăm în zonă adevărată de agrement, zonă de picnic adevărată, cu mese, scaune, foișosare, grătare. pergolă de lemn, bănci, coșuri de gunoi. Pentru zona de agrement venim în completare cu sporturi de iarnă”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Proiectul include o zonă de picnic și una de agrement. Spașiul de agrement va avea skatepark de 1467 mp, dotat cu diverse echipamente, o pârtie de săniuș cu tubing, un loc de joacă pentru copii de 2000 mp, o zonă de paintball, o zonă de escaladă, piste de tir cu arcul, căsuțe în copaci, terenuri de fotbal și baschet.

În plus, zona de agrement va cuprinde un labirint ce va fi amenajat pe 920 mp, dar și o zonă cu două trasee de tiroliană: una de 30 metri și cealaltă de 90 metri, piste de alergare, piste de biciclete. 

Căminele de apă de la Pacea vor fi integrate în zonă.

 

One thought on “Zonă de agrement de aproape 3 milioane euro pe versantul Pacea: pârtie de săniuș, zonă de escaladă și tiroliană, terenuri de sport, labirint și foișoare

  1. CE BINE SE VOR SIMTI MORTII DE DUPA GARDUL DE TABLA …. IN LOC PE ACESTE TERENURI SA FIE AMENAJAT SI EXTINS CIMITIRUL PACEA , NE GANDIM CUM SA INGROPAM NISTE BANI INAINTE DE ALEGERI SI TOTODATA SA FACETI SI DV. D-LE PRIMAR CEVA IN ACEST MANDAT.URMEAZA FESTIVALUL CORONAVIRUS…. UNDE IARASI SE PAPA BANI SI SE BEA…. SE BEAAAA…. ASA CUM NE PLACE . RUSINEEEEE….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *