Primăria Botoșani pregătește un nou festival de amploare la Cornișa. Vezi când și artiștii naționali și internaționali !

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat joi, într-o conferință de presă, că nu va renunța la ideea de a organiza și anul acesta la Cornișa un festival de amploarea celui de anul trecut. Asta în ciuda opozițiilor venite din partea consilierilor PSD, care s-au opus finanțării unui astfel de eveniment.

Flutur spune că Botoșaniul și botoșănenii merită un festival de acest gen și că își dorește continuarea acestuia în timp, pentru a face cunoscut numele municipiului Botoșani. 

Potrivit acestuia, festivalul va avea loc în luna mai cu bani din sponsorizări, timp de patru zile.

Am fost puși într-o minimă dificultate, dar sperăm să rezolvăm lucrul acesta să organizăm Cornișa Grand Festival. Ne uitam cu jind la cei care organizează festivaluri, și aici mă refer la municipalitățile mari  că e Clujul, Bacăul, Constanța. Am deschis Cornișa anul trecut, a fost un succes. Au fost aproape 100 de mii de vizitatori numai la acele spectacole și am zis să facem și noi un festival care să confere Cornișei autoritatea pe care deja și-a câștigat-o, dar nu numai. O municipalitate nu trebuie să se gândească doar la niște lucruri sociale, ci și la divertismentul pe care îl oferă”, a menționat Cătălin Flutur.

Festivalul ar urma să aibă loc în perioada 21-24 mai și sunt deja vehiculate numele artiștilor care ar urma să ajungă la Botoșani. 

Este vorba de Gașca Zurli, Iuliana Beregoi, Cargo, Iris, Bucovina, 5 Gang, Eduard Sanda, Andreea Bănică, Bad Boys Blue, Carla’s Dreams, Liviu Teodorescu, Alina Eremia, Delia, Modern Talking. 

One thought on “Primăria Botoșani pregătește un nou festival de amploare la Cornișa. Vezi când și artiștii naționali și internaționali !

  1. Bună ziua. Acest eveniment va mai avea loc ? Că nu a publicat încă nimeni nimic în acest sens : nici că va avea loc (ceea ce e greu de crezut) nici că a fost anulat/amânat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *