Mai multe parcări cu plată în municipiul Botoșani. Vezi zonele vizate!

Reprezentanții societății Eltrans au solicitat Primăriei Botoșani extinderea parcărilor cu plată în municipiu. Este vorba de strada Primăverii, în dreptul Parcului Curcubelui, strada Vârnav-în dreptul terenului de joacă pentru copii, parcarea de la ISC Society-din apropierea Inspectoratului de stat în Construcţii, parcarea de vizavi de stația de transport de la Luceafărul, Centrul istoric, strada 1 Decembrie -de la sediul Permise Auto până la Nord Proiect.

Propunerile urmează să fie supuse și unei dezbateri publice, pentru a vedea și reacțiile botoșănenilor, după care va fi emis un proiect de hotărâre de Consiliu Local.

Sunt botoșăneni care au venit în audiență și au spus că sunt dispuși să plătească 2 lei pentru o oră de parcare și să găsească un loc liber, decât să fie parcarea gratuită și să nu găsești niciun loc”, a spus viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

 

2 thoughts on “Mai multe parcări cu plată în municipiul Botoșani. Vezi zonele vizate!

  1. Sfidător ! Să susțineți că, v-au solicitat câțiva cetățeni sa fie parcări cu plată, este sfidător ! Când vreodată va solicita cetățeanul de rând sa plătească o taxă in plus?! Probabil au venit 2-3 din tagma celor care lucrează la stat, pe minim 5000 net, pt care 2 lei sunt cum sunt pt plebea orașului, 5 bani, zicându-vă :
    „Ce dreac’ facem, că nu mai încăpem de Săracii ăștia !? ”
    „Aaaa, gata știu, ii taxăm și îi împingem la periferii, și așa n-au ce căuta in zonele noastre ! Ii taxăm și dacă stă mașina și dacă merge ! La plătit taxele și impozitele pot veni și pe jos ! Si ca sa NE râdem, susținem că ei au cerut asta ! ”
    Pentru noi, poporul de rând, acei 2 lei, sunt o pâine ! pe care ne-o luați de pe masă.
    Oricum veți face cum vă taie capul și vrerea , doar să știți ca ne faceți SILĂ !

  2. TLDR: ca sa parcheze cativa botosaneni langa parcul mic, adimistratia considera ca trebuie sa termine psihic cca 100 de persoane, care parcheaza in aproprierea domiciliilor.

    Care este ratiunea acestor persoane fictive care au solicitat parcare cu plata – pentru 1 ora? Ce sa faca acolo? Nu ai market, nu ai piata, nu ai banca…. ne luati de idioti domnilor?

    S-au rezolvat problemele cu parcarile? Problema ramane, peste tot. Unde parcam? Sunt locuri suficiente, si nu s-au dat la licitatii? NU!

    reluati toate licitatiile, incasati mai multi bani (evident), care ii reinvestiti pentru amenajarea altor locuri. Si cu ocazia asta se elimina si cei care tin locurile blocate de ani de zile, sau care nici nu mai sunt in zona.

    Unde sa parcam? Pe bloc? Hai domnilor… Ocupati-va de bunastarea botosanenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *