Cel mai apreciat cadou în Luna Femeii: ședințele de răsfăț de la Beauty Residence din Botoșani

Martie este considerată Luna Femeii, iar bărbații fac și imposibilul pentru a le oferi doamnelor și domnișoarelor cadouri care să le arate cât sunt de apreciate. Salonul Beauty Residence din Botoșani pune la dispoziție vouchere cadou, pentru că ce poate fi mai frumos decât să îi oferi mamei, soției, iubitei, prietenei sau fiicei decât un program de ședințe pentru masaj și relaxare sau chiar înfrumusețare?

Salonul din Botoșani are super oferte în această perioadă la tratamentele pentru slăbit, dar și înfrumusețare. Beauty Residence de pe strada Împărat Traian beneficiază de o aparatură ultramodernă de slăbit.

Cele mai noi tehnici stau la baza remodelării corporale la Beauty Residence: criolipoliză, cavitație, radiofrecvență hexapolară, lipolaser, presoterapie, împachetări tunel cu infraroșu. În plus, doamnele și domnișoarele, dar și domnii, au parte și de tratamente faciale personalizate. La Beauty Residence, specialiștii recomandă tratamente antiacnee, antiîmbătrânire, pentru întinerire, hidratare și luminozitate, cu super tehnică: combina oxigen hiperbaric. 

Rezultatele se pot vedea chiar și după prima ședință! Reprezentanții Beauty Residence pun la dispoziție abonamente personalizate, reduceri substanțiale pentru clienții fideli, dar și vouchere cadou. 

La mare căutare în rândul femeilor, dar și al bărbaților este epilarea definitivă cu diodă laser. Specialiștii salonului de înfrumusețare sunt la curent cu toate tehnicile noi ce apar pe piață în acest domeniu și fac tot posibilul  ca cei care le trec pragul să se simtă cu adevărat răsfățați. 

La Beauty Residence găsiți servicii de make up, coafură, frizerie, cosmetică, manichiură, pedichiură wellnes spa cu vibromasaj, cromoterapie și hidromasaj. 

NOU!!! la Beauty Residence sunt servicii de laminare gene și sprâncene. Laminarea genelor este potrivită tuturor celor care mizează pe naturaleţe, persoanelor care au genele scurte şi deschise la culoare, celor cu genele căzute. Este o modalitate de regenerare a genelor benefică şi pentru persoanele care au decis să facă o pauză de la extensiile de gene sau care nu îşi doresc să apeleze la acest artificiu.

Pentru programări și alte detalii:
0751 431 258
Facebook- Beauty Residence
www.beauty-residence.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *