Cel mai mare hotel din Botoșani, scos din nou la vânzare. Prețul, diminuat cu peste 1,5 milioane de euro

Cel mai mare hotel din municipiul Botoșani a fost scos la vânzare, în cadrul unei licitații care va avea loc pe 13 martie la București. Este vorba de Hotelul Rapsodia, care a aparținut societății comerciale Turism Moldova SA, care a fost controlată de omul de afaceri Dănuț Prisecariu.

Turism Moldova SA Iași a intrat în faliment, iar lichidatorii societății,  BDO Business Restructuring SPRL și Casa de Insolvență Rava SPRL București au decis rescoaterea la vânzare a hotelului din Botoșani, însă la un preț cu 1,5 milioane de euro mai mic față de valoarea inițială.

Practic, Hotel Rapsodia a ajuns să coste acum 3,3 milioane de euro (251,77 euro/mp construit), în condițiile în care la prima licitație a fost scos la vânzare la 4,8 milioane de euro, atât cât a fost evaluat.

Pachetului de active scos la licitație este compus din teren intravilan în suprafață de 3.749 mp, clădirea efectivă a hotelului, cu o suprafață construită de 1.963 mp și o suprafață desfasurată de 13.316 mp, dar și bunurile mobile ce se regăsesc în incinta hotelului și care deservesc activitatea hotelieră.

Complexul Hotelier “Rapsodia” este amplasat în Botosani, Str. Cuza Voda, nr. 4, el fiind construit în anul 1975 și reconsolidat în anul 2009. Hotelul dispune in prezent de 47 camere in categoria de 3 stele si respectiv 102 camere in categoria de 4 stele si un restaurant -Rapsodia.

Hotelul dispune, de asemenea, de un centru business ce cuprinde trei sali de conferinta (Mihai Eminsecu, George Enescu si Protocol) special amenajate pentru acomodarea optima a unui numar de pana la 600 de persoane. De asemenea hotelul dispune de spatii cu destinatie birouri, spatii de depozitare si spatii tehnice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com