Ești bolnav și ai nevoie de un pat de spital? Un medic din Germania a trimis un transport de paturi la Botoșani

O organizație neguvernamentală din Botoșani pune la dispoziția persoanelor interesate paturi de spital. Rotary Club Botosani a beneficiat de o donație făcută de medicul botoșănean Iulia Baltag, care lucrează de mai mulți ani în Germania.

Paturile, care sunt reglabile, dar și telecomandate, pot fi puse la dispoziția bolnavilor, pe baza unei solicitări făcute către Rotary Club.

„Dorim să ne asigurăm că donația ajunge acolo unde trebuie, la persoanele care au nevoie, într-adevăr. Anterior, am distribuit astfel de paturi (a căror poziție poate fi reglată ușor, cu telecomanda) unui cămin de bătrâni din Dorohoi și unei secții spitalicești din Botoșani. De aceea, îi invităm pe cei interesați sau pe cei ce cunosc pacienți sau bătrâni imobilizați (pe cât posibil, cu acte medicale doveditoare) să ne dea de știre”, este mesajul clubului Rotary.

2 thoughts on “Ești bolnav și ai nevoie de un pat de spital? Un medic din Germania a trimis un transport de paturi la Botoșani

  1. Buna ziua . Va contactez in legatura cu solicitarea unul pat télécommandât electric.
    Bunica mea de 90 ani à facut o fractura là sols si nu mai poate merge. Avem mare nevoie de un astfel de pat .
    Daca trebuiesc m’ai multe detalii raman disponibila la adresa e-mail.
    Astept cu nerabdare un raspuns .
    Va multumesc

  2. Bună ziua am nevoie de un pat pentru soțul a avut un accident mare Ruperea de bazin ambele picioare și fizica urinară ruptă vă rog din suflet dacă se poate dona un pat nu avem posibilitatea de-a cumpara vă mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *